30-11 Matchverslag SKZ - Michelbeke B 2-0

Ondanks de hevige regenval ontving SK Zandbergen de voorlaatste in de stand Michelbeke B. Toch hamerde het Zandbergse trainersduo op alertheid en gedrevenheid in een wedstrijd die alle kanten uit kon dankzij de slechte staat van het terrein. Met enkele interessante affiches op speeldag 14 kon SK Zandbergen een goede zaak doen in het klassement tegen een op papier haalbare tegenstander. M. Adriaens en T. Hooge kwamen terug in het elftal, J. Everaert en T. Van Der Haegen kregen vorig weekend een derde gele kaart.

SK Zandbergen ging vroeg in de eerste helft op zoek naar een openingstreffer. Door de slechte staat van het veld was het dan ook aangewezen om vroeg te scoren. Na 5 minuten op de klok brak G. Beeckmans alleen door op de bezoekende doelman. Deze stopte de Zandbergse topschutter al dan niet foutief af, SK Zandbergen werd helaas geen penalty gegund door scheidsrechter M. Van Cauwenberghe. Toch was het in de 9de minuut wel prijs voor SK Zandbergen na een vlotte combinatie met afwerker van dienst M. Torrekens. Op aangeven van G. Beeckmans scoorde hij zijn tweede doelpunt van het seizoen, 1-0. SK Zandbergen verdubbelde de score na 19 minuten nadat K. De Spiegeleer de voorzet van R. Van Der Bracht in doel verwerkte. SK Zandbergen kwam nooit in de problemen en kon dan ook met een goed gevoel de rust induiken.

De tweede helft begon zoals de eerste werd beëindigd. Michelbeke kon er nauwelijks uitkomen doordat de Zandbergse aanvalslinie doelman T. Trossaert de volledige tweede helft bestookte. Scoren werd er niet meer gedaan. Maar toch stak SK Zandbergen, in de mate van het mogelijke, enkele goede acties in mekaar. In de slotminuten kwam Michelbeke nog dicht bij een eerredder, maar dat was buiten sluitstuk T. Somers gerekend, 2-0 was dan ook een over-verdiende zege.

We are SK Zandbergen!!!

SK Zandbergen: T. Somers, R. Van Der Bracht, S. Van Daele, T. Deslagmeulder, M. Everaert, G. Beeckmans (84’ D. De Bolle), M. Adriaens, T. Hooge, K. De Backer, M. Torrekens (62’ K. De Veirman), K. De Spiegeleer (87’ D. De Wolf).

Michelbeke B: N. Trossaert, L. Lapage (72’ R. Broeckaert), W. Seghers, D. Crombez, S. Bauters, M. De Smedt, R. Van Nieuwenhove, W. Maginet, S. Ganed (62’ K. De Mets), F. Schepens (62’ J. Van Cauwenberghe), M. De Maeyer.